Impresie 1 van Type 3 - Blok A 12, Maastricht

Verkocht

Impresie 2 van Type 3 - Blok A 12, Maastricht Impresie 3 van Type 3 - Blok A 12, Maastricht

(13 foto's)

Type 3 - Blok A 12

6211 WB Maastricht

€ 339.000,- v.o.n.

Soort object

Appartement

Woonoppervlakte

89 m²

Perceeloppervlakte

n.v.t.

Aantal kamers

3

Vraag een bezichtiging aan Stel een vraag Bereken hypotheek

Omschrijving

Schrijf u in vóór 9 november 12.00u. Meer informatie?
Neem contact op met de makelaar.Wooncomplex Miller bestaat uit 78 koopappartementen. Ze zijn, net als de overige woningen in het Sphinxkwartier, bestemd voor jonge mensen van alle leeftijden. Voor mensen die bewust deel willen uitmaken van een even inspirerende als eigenzinnige woonwijk in het centrum van Maastricht. Miller maakt wonen in het Sphinxkwartier nog gewilder.

Twee gebouwen vormen één geheel
Wooncomplex Miller bestaat uit maar liefst dertien verschillende typen appartementen met een gebruiksoppervlakte vanaf circa 55 tot ruim 100m2. Het complex bestaat uit twee gebouwen, die samen één geheel vormen. Het ene gebouw staat aan de lommerrijke, recent heringerichte Frontensingel en heeft vijf bouwlagen. Het andere gebouw heeft vier bouwlagen en ligt in het hart van het Sphinxkwartier. Tussen de gebouwd bevindt zich een gezamenlijke groene binnentuin. De gebouwen worden aan de noordzijde met elkaar verbonden door een staketsel dat de balkons vormt. Aan De Cassij verbindt een pergola de twee woongebouwen. Die pergola scheidt ook de binnentuin van de openbare ruimte

Alle appartementen hebben een buitenruimte
Miller kenmerkt zich onder meer door de toepassing van betonnen banden die verwijzen naar het industriële verleden van het Sphinxkwartier. Die banden zijn ingevuld met grote woonkamerramen en metselwerk dat van boven naar beneden van kleur verschiet. De gevels aan de binnentuin zijn licht en open. Alle appartementen hebben een buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia, terras en soms zelfs een tuin. De appartementen zijn gasloos, beschikken over vloerverwarming en verkoeling en de badkamers zijn standaard kwalitatief hoogwaardig afgewerkt.

Een ruim gevoel
Alle appartementen op de begane grond en de eerste verdiepingen hebben een zeer ruime vrije hoogte van 3m. Dit betekent dat de afstand tussen de vloer en het plafond 3m is, wat zorgt voor een ruim gevoel. Daarnaast hebben deze appartementen geen bovenlicht boven de binnendeuren.

Parkeerplaats
Toekomstige bewoners kunnen een parkeerplaats kopen in de ondergrondse parkeergarage. Die is rechtstreeks bereikbaar via de lift en het trappenhuis aan De Cassij, direct tegenover Miller. De inrit van de parkeergarage verbindt zich aan de Maagdendries.

Omgeving
Het Sphinxkwartier is de nieuwe woonwijk in het historisch centrum van Maastricht. De architectuur van de woningen verwijst op een hedendaagse manier naar het vroegere industriële karakter van het gebied. Dat maakt deze woonwijk anders dan anders. Maar dan ook echt anders. De reden daarvoor in het kort: het Sphinxkwartier is niet braaf en volgzaam, maar stoer en eigenzinnig.

Fase 1 is afgerond. De eerste 150 woningen in het Sphinxkwartier zijn opgeleverd en worden inmiddels met veel plezier bewoond. Deze mix van ruime appartementen, luxe penthouses en mooie stadswoningen met tuin is verdeeld over de gebouwen Amonet, Cielo en Gustav. Die bevinden zich tussen de Boschstraat en de Frontensingel. De namen van de gebouwen in het Sphinxkwartier zijn afkomstig van de serviesseries die de keramische industrie in Maastricht exporteerde naar alle werelddelen.

Inmiddels is begonnen met de uitvoering van fase 2. Daartoe worden binnenkort de wooncomplexen Recamier, Faenza en Miller gebouwd. Gezien de Penitentenpoort is Recamier het eerste wooncomplex, Faenza het tweede en Miller het derde. Het gaat in totaal om 240 koop- en huurappartementen.

Type 3 - Blok A - 89m2 gebruiksoppervlakte
Dit appartement is georiënteerd op het westen en biedt uitzicht over de Lage Fronten. De slaapkamers grenzen aan de loggia. Die bereikt u meteen vanuit de woonkamer, waarna u heerlijk kunt genieten van de avondzon. Op de begane grond bevindt zich naast de loggia een ruime buitenruimte. Die is afgeschermd van de straat door de historische fabrieksmuur. Op de bovenste etage is de buitenruimte opengewerkt, zodat u de lucht kunt zien.

Woonkamer: 40m2
Slaapkamer 1: 13m2
Slaapkamer 2: 7m2
Badkamer: 6m2
Toilet: 1m2
Berging: 7m2
Loggia en terras op begane grond: 47m2
Loggia op de verdieping: 9m2

Status

Verkocht

Vraagprijs

€ 339.000,- Vrij op naam

Perceeloppervlakte

n.v.t.

Aantal kamers

3

Kenmerken

Overdracht

Status

Verkocht

Vraagprijs

€ 339.000,- Vrij op naam

Perceeloppervlakte

n.v.t.

Aantal kamers

3

Bouwvorm

Soort object

Appartement

Soort woning

n.v.t.

Type woning

n.v.t.

Soort dak

n.v.t.

Dak bedekking

n.v.t.

Bouwjaar

n.v.t.

Bouwjaar toelichting

n.v.t.

Bouwvorm

n.v.t.

Ligging

In centrum

Energie

Energieklasse

n.v.t.

Energie einddatum

n.v.t.

Verwarming

Stadsverwarming

Warmwater

Stadsverwarming

Isolatie

Volledig geisoleerd

C.V-ketel

n.v.t.

C.V.-ketel bouwjaar

n.v.t.

Combieketel

n.v.t.

Brandstof

n.v.t.

Eigendom

n.v.t.

Inhoud

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

n.v.t.

Aantal woonlagen

n.v.t.

Garage

Geen Garage

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Hoofdtuin

n.v.t.

Oppervlakte

n.v.t.

Kwaliteit tuin

n.v.t.

Ligging

In centrum

Overig

Parkeeroptie

Parkeergarage

Schuur

n.v.t.

Berging

n.v.t.

Media

Panorama (4)

Brochure

Geen brochure beschikbaar

Andere bestanden

Geen downloads beschikbaar