Impresie 1 van Sphinxkwartier - Miller, 6211 WB Maastricht

Nieuwbouw

Impresie 2 van Sphinxkwartier - Miller, 6211 WB Maastricht Impresie 3 van Sphinxkwartier - Miller, 6211 WB Maastricht

(11 foto's)

Sphinxkwartier - Miller

6211 WB Maastricht

€ 249.000,- tot € 441.000,-

Woonoppervlakte

55 m² t/m 100 m²

Perceeloppervlakte

-

Aantal Bouwtypes

10

Aantal vrije kavels

0

Inschrijven voor dit nieuwbouwproject Stel een vraag Bereken hypotheek

Omschrijving

Schrijf u in vóór 9 november 12.00u. Meer informatie?
Neem contact op met de makelaar.Wooncomplex Miller bestaat uit 78 koopappartementen. Ze zijn, net als de overige woningen in het Sphinxkwartier, bestemd voor jonge mensen van alle leeftijden. Voor mensen die bewust deel willen uitmaken van een even inspirerende als eigenzinnige woonwijk in het centrum van Maastricht. Miller maakt wonen in het Sphinxkwartier nog gewilder.

Twee gebouwen vormen één geheel
Wooncomplex Miller bestaat uit maar liefst dertien verschillende typen appartementen met een gebruiksoppervlakte vanaf circa 55 tot ruim 100m2. Het complex bestaat uit twee gebouwen, die samen één geheel vormen. Het ene gebouw staat aan de lommerrijke, recent heringerichte Frontensingel en heeft vijf bouwlagen. Het andere gebouw heeft vier bouwlagen en ligt in het hart van het Sphinxkwartier. Tussen de gebouwd bevindt zich een gezamenlijke groene binnentuin. De gebouwen worden aan de noordzijde met elkaar verbonden door een staketsel dat de balkons vormt. Aan De Cassij verbindt een pergola de twee woongebouwen. Die pergola scheidt ook de binnentuin van de openbare ruimte

Alle appartementen hebben een buitenruimte
Miller kenmerkt zich onder meer door de toepassing van betonnen banden die verwijzen naar het industriële verleden van het Sphinxkwartier. Die banden zijn ingevuld met grote woonkamerramen en metselwerk dat van boven naar beneden van kleur verschiet. De gevels aan de binnentuin zijn licht en open. Alle appartementen hebben een buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia, terras en soms zelfs een tuin. De appartementen zijn gasloos, beschikken over vloerverwarming en verkoeling en de badkamers zijn standaard kwalitatief hoogwaardig afgewerkt.

Een ruim gevoel
Alle appartementen op de begane grond en de eerste verdiepingen hebben een zeer ruime vrije hoogte van 3m. Dit betekent dat de afstand tussen de vloer en het plafond 3m is, wat zorgt voor een ruim gevoel. Daarnaast hebben deze appartementen geen bovenlicht boven de binnendeuren.

Parkeerplaats
Toekomstige bewoners kunnen een parkeerplaats kopen in de ondergrondse parkeergarage. Die is rechtstreeks bereikbaar via de lift en het trappenhuis aan De Cassij, direct tegenover Miller. De inrit van de parkeergarage verbindt zich aan de Maagdendries.

Omgeving
Het Sphinxkwartier is de nieuwe woonwijk in het historisch centrum van Maastricht. De architectuur van de woningen verwijst op een hedendaagse manier naar het vroegere industriële karakter van het gebied. Dat maakt deze woonwijk anders dan anders. Maar dan ook echt anders. De reden daarvoor in het kort: het Sphinxkwartier is niet braaf en volgzaam, maar stoer en eigenzinnig.

Fase 1 is afgerond. De eerste 150 woningen in het Sphinxkwartier zijn opgeleverd en worden inmiddels met veel plezier bewoond. Deze mix van ruime appartementen, luxe penthouses en mooie stadswoningen met tuin is verdeeld over de gebouwen Amonet, Cielo en Gustav. Die bevinden zich tussen de Boschstraat en de Frontensingel. De namen van de gebouwen in het Sphinxkwartier zijn afkomstig van de serviesseries die de keramische industrie in Maastricht exporteerde naar alle werelddelen.

Inmiddels is begonnen met de uitvoering van fase 2. Daartoe worden binnenkort de wooncomplexen Recamier, Faenza en Miller gebouwd. Gezien de Penitentenpoort is Recamier het eerste wooncomplex, Faenza het tweede en Miller het derde. Het gaat in totaal om 240 koop- en huurappartementen.

Prijs

€ 249.000,- tot € 441.000,-

Kenmerken

Overdracht

Prijs

€ 249.000,- tot € 441.000,-

Start verkoop

27-10-2020

Indeling

Inhoud

165 m³ t/m 300 m³

Perceeloppervlakte

-

Woningoppervlakte

55 m² t/m 100 m²

Aantal kavels

48

Aantal vrije kavels

0

Aantal bouwtypes

10

Woningtypen

N.v.t.

Bouwtypes

Type 9 - Blok A van Sphinxkwartier - Miller, 6211 WB Maastricht

Type 9 - Blok A

Prijs klasse van: € 249.000,- tot € 249.000,-

Type 10 - Blok A van Sphinxkwartier - Miller, 6211 WB Maastricht

Type 10 - Blok A

Prijs klasse van: € 249.000,- tot € 249.000,-

Media

Panorama (4)

Brochure

Geen brochure beschikbaar

Andere bestanden

Geen downloads beschikbaar