Al meer dan 55 jaar dé makelaar van Zuid-Limburg

Ruijters, al méér dan 55 jaar een vertrouwde naam in de regio Zuid-Limburg. Destijds startten wij met de makelaardij en vanaf dat moment zijn wij meegegaan met de tijd, de markt blijven volgen, hebben wij hard gewerkt en zijn wij klanten goed blijven bedienen. Vanuit onze centraal gelegen vestigingen in Maastricht, Valkenburg, Heerlen en Sittard-Geleen zijn onze medewerkers dagelijks bezig om onze relaties optimaal te bedienen en volledig te ontzorgen. Natuurlijk op gebied van verkoop, verhuur, aankoop en taxaties. Maar indien gewenst verzorgen wij daarnaast ook hypotheekadvies en verzekeringen. Zo wordt alles onder één dak geregeld!

Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet

Bij Ruijters Woningmakelaars werken deskundige en gecertificeerde NVM-makelaars met jarenlange ervaring en uitstekende lokale en regionale marktkennis. Achter de makelaar staat een krachtige back-office met vastgoed- en data-specialisten. Ruijters werkt innovatief met extra aandacht voor persoonlijk contact. Zo is je persoonlijke makelaar gewoon bereikbaar op zijn eigen 06-nummer.

Hoge klanttevredenheid

Naast optimale verkoopcijfers scoren wij door onze werkwijze een hoge klanttevredenheid wat resulteert in een uitstekende Funda score: 9+

Kennismaken? Een van onze collega's komt graag vrijblijvend langs om alle vragen op het gebied van wonen te bespreken.

Tevreden opdrachtgevers