Gratis en vrijblijvende waardebepaling!

Een deskundig advies

Overweeg je om jouw woning of appartement in Zuid-Limburg te verkopen? Of ben je nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning zodat je weet wat de financiële mogelijkheden zijn bij het doen van een bod op een nieuwe woning? Ruijters makelaars is al meer dan 55 jaar een vertrouwde naam in de regio, met centraal gelegen kantoren in Maastricht, Sittard, Heerlen en Valkenburg.

Ruijters is in al die jaren meegegaan met de vele ontwikkelingen in de makelaarsbranche en de dynamiek van de woningmarkt blijven volgen. De opdrachtgever staat centraal, net als het beoogde resultaat waarbij hard werken, service, klantvriendelijkheid en oog voor detail nooit uit het oog zijn verloren. Of het nu gaat om een appartement in de stad, een starterswoning, villa of een woning in het buitengebied; met Ruijters makelaars bereik je een succesvol resultaat.  

Binnen Ruijters wordt veel aandacht besteed aan het genereren van data, waaronder de actuele marktsituatie en transactieprijzen in de regio. Hierdoor krijg je een gratis waardebepaling die veel meer inhoudt dan een verwachte opbrengst, ook wel de marktwaarde genoemd. Je krijgt een duidelijk beeld waarom jouw woning een bepaalde waarde vertegenwoordigt, wat de actuele vraag is naar de woning en wat de beste verkoopstrategie is om tot een succesvol resultaat te komen. Daarnaast bepalen we op basis van data wat de kansrijke doelgroepen zijn en waar deze op dit moment wonen. Zo kunnen wij jouw woning gericht onder de aandacht brengen.

De makelaar is jouw persoonlijke adviseur, maar achter jouw makelaar staat de Ruijters Groep. Een krachtige organisatie met alle benodigde specialisten om jou als opdrachtgever bij het verkoopproces volledig te ontzorgen en een optimaal resultaat te behalen.

Kies voor de meest full-service makelaar van Zuid-Limburg: kies voor Ruijters makelaars. Met een gratis waardebepaling, de bijbehorende onderbouwing en een oprecht advies weet je precies wat de waarde is van jouw woning.

Uw gegevens

Aanhef*
Privacyverklaring

*