JE WONING VERKOPEN

Hoe doen wij dit?

Ruijters helpt bij het efficiënt verkopen van je woning en houdt daarbij rekening met je wensen. Transparante communicatie én een juiste klik met je persoonlijke verkoopmakelaar is daarom van groot belang. De makelaar geeft een goed beeld van de huidige waarde van je woning, vertelt wat de meest effectieve verkoopstrategie is en welke tarieven hiermee gepaard gaan. Met een klanttevredenheid van 9+ op Funda.nl is het verkopen, taxeren en aankopen van woningen in Zuid-Limburg al méér dan 60 jaar onze dagelijkse kost!

DIGITAAL WAAR HET KAN, PERSOONLIJK WAAR HET MOET

Om deze reden is onze NVM-gecertificeerde makelaar altijd op een persoonlijk 06-nummer te bereiken en via het online klantenintranet 'move.nl' ben je altijd op de hoogte van de huidige stand van zaken in het verkoopproces. De makelaar en zijn team zorgen voor een uitgebreid dossier van je woning met alle relevante gegevens, plattegronden, professionele foto’s, een woningvideo én een virtuele tour. Deze beelden worden op HD-schermen getoond in de etalages van onze strategisch gelegen kantoren in het centrum van Maastricht, Valkenburg, Heerlen en Sittard. Hier komen tienduizenden passanten elke dag voorbij. Ook zullen we met de zorgvuldig uitgekozen media jouw woning uitgebreid op Funda.nl aanmelden met een 'Funda Compleet'-pakket. Dit zorgt voor een optimale ranking in de resultatenlijst. Uit onderzoek is gebleken dat de woning 59% vaker wordt gevonden en 13% vaker wordt bekeken. Dit resulteert in een hogere transactieprijs van gemiddeld 2.5K meer ten opzichte van woningen welke worden aangeboden met een basisplaatsing.* Dit in combinatie met een groot bereik onder de duizenden volgers op sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn zorgt voor een zeer compleet beeld van je woning. Hoe completer het beeld van de woning, hoe groter het bereik via bovengenoemde verkoopkanalen, hoe succesvoller de zoektocht naar een geschikte koper. 

Liever niet digitaal? De makelaar helpt je graag thuis of op ons kantoor.

*Funda onderzoek 10/2021

DE VRAAGRPIJS

Bij het bepalen van de juiste vraagprijs wordt met veel factoren rekening gehouden. Iedere woning is op zijn eigen manier uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. Onze gecertificeerde NVM-makelaars zijn werkzaam in hun eigen regio, op een van onze strategisch gelegen vestigingen in Zuid-Limburg. Dit zorgt er voor dat je persoonlijke makelaar elk steegje, straatje en weggetje in de regio kent. Binnen Ruijters staat de makelaar er niet alleen voor. Er wordt gewerkt met een heel team aan specialisten met ieder zijn eigen discipline, zoals vastgoed- en data-specialisten en de ondersteuning door een krachtige backoffice. Zo kan de makelaar zich op jou focussen!

Door onze database van de afgelopen 20 jaar te gebruiken, kunnen wij behalve de ligging, omgeving, uitzicht, zonkant en dergelijke zaken, ook de courantheid van de woning zeer nauwkeurig in kaart brengen. Ligt de woning in een populaire buurt? Is er beperkt aanbod in dit type woning? Wat is de vraag- en aanbodverhouding naar dit type woning in deze buurt? Onder welke doelgroep moeten wij dit pand promoten?

ONDERHANDELEN

Verkopen is een vak en het verkopen van een huis al helemaal. Daarom is het fijn dat een makelaar daar ervaren in is en namens jouw de onderhandeling doet. De prijs, overdrachtsdatum en ontbindende voorwaarden zijn hierin belangrijke elementen. Maar de eindbeslissing ligt uiteraard altijd bij de eigenaar zelf.

WIL JIJ OOK ZEKERHEID?

Kies dan voor Ruijters, de meest full-service NVM-makelaar met méér dan 60 jaar ervaring op de Zuid-Limburgse woningmarkt. Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in om nader kennis te maken.

Waardebepaling aanvragen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.


De kracht van Ruijters Woningmakelaars

  • Al meer dan 55 jaar een vertrouwde naam in de regio Zuid-Limburg;
  • Strategisch en centraal gelegen kantoren in Maastricht, Sittard-Geleen, Heerlen en Valkenburg;
  • Deskundige en gecertificeerde NVM makelaars met jarenlange ervaring en uitstekende lokale en regionale marktkennis;
  • Uitstekende verkoopresultaten en een hoge klanttevredenheid;
  • Een eerlijk, onderbouwd en deskundig advies;
  • Achter uw makelaar staat een krachtige organisatie met vastgoedspecialisten;
  • Innovatieve werkwijze met extra aandacht voor persoonlijk contact.

Tevreden opdrachtgevers