TAXEREN

De meerwaarde van meer weten

Wanneer je een woning koopt en een hypotheek aanvraagt, eist de geldverstrekker een taxatie uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Bij Ruijters ben je hiervoor aan het juiste adres. Een NVM-taxateur bepaalt de marktwaarde van de woning, passend in de woningmarkt van jouw regio.

AL MÉÉR DAN 55 JAAR EEN VERTROUWDE NAAM IN ZUID-LIMBURG

Het op juiste waarde schatten van een woning is een kwestie van lokale marktkennis, de ontwikkelingen op deze markt en het op de hoogte zijn van plaatselijke en regionale omstandigheden. Daarom is het noodzakelijk voor de geldverstrekker dat de taxateur plaatselijk goed bekend is.

Geldverstrekkers eisen, naast opname in het taxateursregister of VastgoedCert, dat de taxateur gevestigd is in het gebied waarin deze taxeert. Met onze centraal gelegen vestigingen in Maastricht, Heerlen, Valkenburg en Sittard-Geleen kennen wij elk straatje of steegje in Zuid-Limburg.

UITSLUITEND BEËDIGDE TAXATEURS

Als lid van de NVM werkt Ruijters woningmakelaars uitsluitend met beëdigde makelaars en taxateurs die in het bezit zijn van de RMT-titel (Register Makelaar Taxateur) en welke zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van de NRVT.

Bij ons is je persoonlijke taxateur bekend met de plaatselijke marktomstandigheden zodat de geldverstrekker het taxatierapport altijd zal accepteren.

Wij verrichten onder meer taxaties ten behoeve van:

  • Financiering, waaronder NWWI gevalideerde rapporten
  • Nationale Hypotheek Garantie
  • Aankoopbeslissing
  • Verkoopbeslissing.

Tevreden opdrachtgevers