ADVIES EN BEGELEIDING

Totaal ontzorging op maat

Voor de meeste mensen is het aankopen van een woning, een van de grootste investeringen in hun leven. Dan wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een goede aankoop. Bij het aankopen van een woning komt namelijk veel kijken. Zaken die bij jou misschien een heleboel vraagtekens oproepen is voor ons echter dagelijks werk. Het is daarom prettig als iemand je goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch onderhandelingsbodWij kunnen van begin tot eind het aankooptraject begeleiden. Van inventarisatie van je wensen, de zoektocht naar een woning welke aan deze wensen voldoet, tot de overdracht van de sleutel. Met als eindpunt jouw droomhuis waar het heerlijk thuiskomen is.

TOTALE VRIJHEID EN TRANSPARANTIE

Uiteraard kun je er ook voor kiezen slechts een gedeelte van het aankooptraject samen met Ruijters woningmakelaars te doen, bijvoorbeeld de prijsonderhandelingen. Hierin heb je totale vrijheid en ben je nergens toe verplicht. 

Vaak ben je ‘emotioneel’ betrokken bij de woning en dat maakt het moeilijk om op het scherpst van de snede te onderhandelen en ben je eerder geneigd concessies te doen waar je achteraf misschien wel spijt van krijgt. Als aankoopmakelaar zorgen wij er voor dat jij voor een marktconforme prijs aankoopt zonder vervelende verassingen achteraf! Door onze kennis van de lokale markt en de prijsontwikkelingen in ons werkgebied, kunnen we heel goed een reële prijs vaststellen. Graag bespreken we samen, geheel vrijblijvend, welke vorm van dienstverlening het beste bij je past.

WIL JIJ ZEKERHEID?

Kies dan voor Ruijters, de meest full-service NVM-makelaar met méér dan 55 jaar ervaring op de Zuid-Limburgse woningmarkt. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om nader kennis te maken.

Tevreden opdrachtgevers